PITANJA NASIH MASTOVITIH KLIJENATA

Mastovita pitanja nasih saradnika su cesta, naravno cesto imaju puno rezona a ponekada nas zabave i nasmeju. Evo nekih od njih:

1.- Majstore da vas pitam ako vozim u rikverc da li ce mi se smanjiti kilometraza na satu….
2.-“ Popalile su mi se sve lampice na tabli,“
–  kolega upita „Da li ste skoro radili neki od servisa?“
“ Naravno da jesam, pre 2 godine kada sam kupio auto, pa ne treba vise to da radim, tako su mi rekli“.
3.- Donosi nam musterija gumu staru 12 godina koja je popucala sa svih strana i samo sto jadna ne progovori i kaze – aman, ne mogu vise da se kotrljam -, naravno to musterija ne opaza i voleo bi da je napumpamo. Ja u najboljoj nameri pokazem pukotine i rekoh mu da ako budem pumpao gumu da ce puci. Dobijem ocekivani odgovor – ma nece samo ti to pumpaj -. Pomerim se na odredjenu udaljenost i nastavim da pumpam, naravno guma eksplodira, okrenem se a musterija pobegao jedno 10 metara i zalegao. Prasina oko nas se sleze i cujem vlasnika gume koja je sada u fronclama „Ala je pukla, svaka cast majstore“.
4.- Dolazi nam dugogodisnja musterija, koja je pocetkom proleca kupio kod nas letnje gume. „Ej, drugari, imamo problem, OVE VASE LETNJE GUME UOPSTE NECE DA IDU PO SNEGU A TEK PO LEDU I DA VAM NE GOVORIM.“
5.- Ulazi gospodin u iskusnim godinama i onako sa vrata upita: „Kazite mi koliko ce me kostati da uradite limariju na mom automobilu i kad ce biti gotovo“
– kolega odgovara „Gospodine mi se ne bavimo limarskim delom“
-„Dobro, ali kazi ti meni koliko ce kostati da mi ofarbate ceo automobil“
– kolega ponovo „Gospodine mi ne farbamo automobile“
– Covek nas gleda zacudjeno i izusti: „Pa koji djavo vi uopste radite, i koji sam moj ja uopste ovde ulazio“, okrenu se ljutito i ode….
6.- Majstore auto mi ne vuce u stranu dok ga vozim po gradu, ali cim izadjem na otvoreno vuce mi u desno, da li je to zbog bocnog vetra?

 

 

 

 

 

KOMENTAR