1972. g. je otvoren Auto servis Meda, u ovoj trećoj generaciji gde trajemo 40+ godina postali smo servis koji ima iza sebe i tradiciju.

Delatnosti kojima se bavimo jesu reglaža trapa (centriranje trapa), vulkaniziranje pneumatika, prodaja guma, mali servis, ugradnja rezervnih delova vezanih za trapove.

REGLAZA-TOCKOVA-FINALREGLAŽA TRAPA je proces delatnosti gde se kompletna geometrija vozila dovodi na svoje fabričke mere, što znači da se savremenim aparatima uz naše dugogodišnje iskustvo vozilo dovodi u svoje fabričko stanje geometrije.

VULKANIZIRANJE-GUMA-FINALVULKANIZERSKI deo posla podrazumeva razne procese kao što su krpljenje unutrašnjih guma, krpljenje tubeles guma, vulkaniziranje spoljnih guma, montaže, demontaže i balansiranje točka.

PRODAJA-GUMA-FINALPRODAJA GUMA je takođe naš svakodnevni posao i kao predstavnici VIANOR grupacije brend koji je najviše zastupljen u našem servisu jeste Nokian guma. Svakako se bavimo i prodajom ostalih brendova kao sto su Tigar, Mišelin, Pireli, Kleber, Taurus, Formula, Lass, i drugi.

MALI-SERVIS-FINALMALI SERVIS je po nama bitan element održavanja automobila i u ovom segmentu radimo isključivo sa proverenim uljima (Castrol, Havoline, Total, Elf), i sa proverenim proizvodjačima filtera za ulje, filtera za vazduh, filtera goriva i filter kabine odnosno klime. Veoma je važno napomenuti da se mali servisi moraju raditi po tehničkim propisima proizvodjača automobila, znači u intervalima od 12000 – 15000 predjenih kilometara. U svim procesima kojima se bavimo jeste najbitnije obaviti pravilni pregled automobila i tako konstatovati konkretan kvar na automobilu. Sledeći korak jeste odabrati kvalitetne delove kojima se vrši zamena dotrajalih i naravno kao važna funkcija svega jeste iskustvo i korektan odnos prema klijentu i njegovom vozilu.

Tradicija od 40+ godina je jedan od pokazatelja da to i sprovodimo.

NAPOMENA* Sve usluge našeg servisa možete zakazati i online putem klikom na dugme ispod: