DzONI KRENUO ZA NOVI SAD……..

                                     Moj drug Nikola resio da krene sa njegovom devojkom Anom i njihovom drugaricom Radom na druzenje u Novi Sad. Tamo ih je cekala predivna ekipa drugara i naravno da su se svi radovali toj noci i vidjanju, i naravno cuveno „ali“……
                                   
                                     Cuvena Alfa 33 iz devedesetih godina, nekada ljuta masina ciji reski trzaj i zvuk na dodavanje gasa budi u svakome adrenalin i to onaj kada covek pomisli da moze da poleti, u poslednje vreme nije tako cesto vozena jer Dzoni nije stizao od svojih obaveza da provoza masinu. I naravno cesto se desava da kada krenete na put verujete spremnosti svog automobila a i da ne proverimo tu spremnost, tako i moj drug verujuci u Alfu po ko zna koji put seda u nju i krece sa dve dame u Novi Sad. Ovoga puta bez obzira na maler koji se desio i cika Pera je umesao prste i nije dozvolio da problem postane neresiv, odnosno negde na Gazeli ispod Sava Centra, Nikola primeti da se nesto desava sa motorom zastade na prvoj benzinskoj pumpi i imao je sta i da vidi. Kada je otvorio haubu ugledao je kais koji je pukao i raspao se u vise delova. Nisam bio prisutan ali pretpostavljam taj trenutak neverica, nervoza, sta sada uciniti a doci do Novog Sada, ili makar da Rada nekako stigne do Novog Sada, pa gde bas sada ovo da se desi?!?!? Zatekao sam ih naravno blago neraspolozene, nervozne ali ipak njih dve Ana i Rada su izgledale smirenije i rarzumno zakljlucise da su super prosle jer u nekoj nedodjiji problem bi izgledao tesko resiv. Naravno da su bili predlozi da li da iskoristimo zenske carape mesto kaisa ili neka slicna prakticna resenja, ali razum je rekao ostaje auto na parkingu pa ce se sutradan problem i resiti, kao sto i jeste bilo. Ipak moram reci da ih je sreca pogledala i posluzila, jer noc, nepredvidjen kvar, i u nekoj nedodjiji tesko resiv.
                                 
                                     Poenta ove moje price jeste KAD GOD KRECETE NA PUT UCINITE SEBI USLUGU, PREGLEDAJTE AUTOMOBIL BEZ OBZIRA NA NJEGOVU GODINU PROIZVODNJE, cesto se neke stvari mogu pretpostaviti i resiti na vreme.

KOMENTAR