SIGURNOSNI SRAF

                           Naravno da svi znamo da su doneti zakoni o voznji u zimskim uslovima, pa je tako i donet onaj manje popularan ali mislim ipak dobar zakon o obaveznoj upotrebi zimskih guma u uslovima i periodu u kome treba da se voze.

                            U posloj godini, kada je zakon i poceo da se primenjuju, u periodu od 01. novembra, krenule su i guzve sa prodajom i montiranjem guma. Nasa dugogodisnja musterija je obradovala sebe i kupila nov auto, OPEL ASTRA, lep i crvene boje onako kako je i pozeleo. Dosao je i porucio i 4 nove felne i 4 zimske gume, naravno mi smo to sve obezbedili i nasu uslugu obavili kao i do tada na najbolji moguci nacin. Jucer nas je zvao telefonom veoma revoltiran, u naselju gde stanuje pokradeno je sa 16 vozila svi tockovi u toku jedne noci, a usput je odnesena i prikolica jednog kamiona. Naravno covek je opet kupio 4 nove celicne felne i 4 nove zimske gume. Svi znamo da je u ovoj krizi problem ponovo finansijski sve to uobliciti i istrositi se. Ali onaj osecaj da ste pokradeni, da neko pravi od vas budalu, ta ogorcenost u coveku, odlazak do kuma po pozajmicu, osecaj obaveze da auto moras pripremiti, da su deca mala i imate potrebu voziti ih do obdanista, skole i bilo gde drugo stvara coveku osecaj nemoci i besa. Nadam se da cemo svi razmisliti o tome da treba da zastitimo sami sebe, jer ovakvu vrstu osiguranja, kasko i obavezna osiguranja vozila NE POKRIVAJU.

                            Zato mali savet, kada kupujete bilo letnje ili zimske gume usput uzmite i SIGURNOSNE SRAFOVE jer oni mogu da vas spasu od eventualne kradje i onog osecaja nemoci. To je tako malo ulaganje u vase vozilo, a toliko puno znaci.

KOMENTAR